Vedlagt finner dere liste over tidspunkter, og HVEM som følger klassen.

Det er den læreren som har klassen på gjeldende tidspunkt som følger klassen!

Portrettfotograferingen finner sted på studielabben i 2. etasje. Klasebildene vil bli tatt utendørs, såfremt været tillater det.

Skolen har valgt Reed Foto som kommer fra Sogn og Fjorande. Her er det ikke noe kjøpepress i form av at man får pakker i posten dersom man vil se bildene e.l. Elevene og foresatte må på forhånd tenke ut hva de ønsker å kjøpe, og dette må så opplyses til fotografen under selve fotograferingen. Dere kan velge å kjøpe følgende:

• Skolekatalog (med bilder av alle klassene/elevene)
  • Klassebilde
  • Portrettbilder

+ Alle nye elever får ID-kort gratis som kan brukes på bussen sammen med gyldig oblat.

Skolens kontaktperson for skolefotografering: Elisabeth Roland 38 15 24 02

ALLE skal fotograferes. Dette fordi vi vil ha bilder av alle i forhold til våre interne systemer.

Informér elevene om dette, slik at de vet at det ikke er noe poeng i å være borte.

Det er viktig at elevene kommer som de er – og ikke arrangerer utkledningsparty J

Kontaktlærer informerer klassen sin om tidspunkt for fotografering!

Sted: STUDIELAB

Klassene møter etter følgende plan:

Fotoliste17

av Hårtveit, Gustav, publisert 29. august 2013 | Skriv ut siden