DSCN0551

Tirsdag 3.12 og onsdag 4.12 hadde vi besøk av tiendeklassinger. Til sammen 54 elever fra ulike ungdomsskoler i nærheten var innom Studiespesialiserende en dag for å få et inntrykk av hvilke fag vi har her, og hva denne studieretningen kan tilby.

På formiddagen fikk de litt generell informasjon, deretter fikk de innblikk i ulike fag som media, norsk, engelsk/fremmedspråk og økonomi. Da var det tid for lunsj.

Fra kl. 12 og resten av dagen var det ulike realfag som stod på programmet. På kjemirommet foregikk det ulike aktiviteter i kjemi, matematikk og fysikk, og på biologirommet var oppgaven å isolere DNA fra kiwi i tillegg til noen matematikkoppgaver.

Elevene som kom var hyggelige og interesserte, og vi ser gjerne disse tilbake til høsten som elever.

Stor takk til fantastiske hjelpere fra 2STA og 2STB og lærerne som velvillig stilte opp!

Foto: Turid Tveit og Bjørg Aurebekk