Snadder i kantina

Det manglet ikke på komplimenter til kokken etter dagens temadag i kantina. Grillmaten Arild fra Grillstad serverte, fikk nok noen og enhver til å revurdere egne grillkunster.

Spareribs, grillet svinenakke, og amerikansk hamburger var bare noe av det sjefskokk Arild Dale fra Grillstad kunne tilby skolens elever og ansatte i kantina i dag. Det var tydelig at både elever og lærere følte at 50-lappen de betalte for etegildet var verdt hver eneste øre. Velfylte tallerkener fant stadig vei inn i kantina fra Grillbua på plenen. Og selv om det ikke akkurat var slankekost kokken serverte, klarte nok de fleste å forbrenne et betydelig antall kalorier i løpet av måltiden, ettersom det ble både to, tre og fire spaserturer ut på plenen for påfyll!

Det virket absolutt som dette var et arrangement som alle var godt fornøyd med. Kokken Arild syntes selv det var en veldig hyggelig opplevelse å lage mat til så mange fornøyde elever. Særlig når tilbakemeldingene var så positive. Takk til alle som stod på i kantina, og så er det bare å glede seg til neste temadag litt senere utpå høsten. Og for de som ikke fikk nok - det blir sikkert restekalas i morgen!

av Hårtveit, Gustav, publisert 19. september 2013 | Skriv ut siden