Fagforbundet Parat i YS har vært på besøk på skolen i dag for å overrekke premier til reklamefilmer og plakater elevene i 3MKA har laget for fagforbundet. Parat var meget imponert over nivået på både filmer og plakater, og har allerede brukt den ene reklamefilmen i en nyhetssending på Facebook.

Flere av filmene vil bli benyttet i andre sammenhenger på sosiale medier. Vinneren av reklamefilmen var Tonje og Nora fra 3 MKA, og Parat sier dette om vinneren:

Vinneren er kort og enkel, men tydelig gjennomtenkt – og den er morsom. Det er tydelig at de har forstått hva Parat står for, noe de har klart å sammenfatte på en ganske kul måte. Pluss også for fiffig fargearbeid.

Parat sier også at noe av budskapet med filmen er å nå ut til de unge, og gjøre dem mer bevisste på verdien av å organisere seg.

Alle elevene i klassen fikk hver sin sekk og Camelbak flaske fra Parat. Og de takket for samarbeidet og bidrag med reklamefilmer og plakater.

DSF3959

Foto: marianne Hårtveit fra Parat gratulerer vinnerne av konkurransen beste reklamefilm.

av Hårtveit, Gustav, publisert 27. februar 2018 | Skriv ut siden