Som vanlig ble det spenning til siste slutt når Vennesla vgs arrangerte idrettsdag onsdag 6. september. Elevene konkurrerte i fotball, volleyball og...ehh.. turgåing..

Undertegnede (Tom Knudsen) var som vanlig en helt avgjørende brikke i skolens opplegg rundt volleyball og kan melde om en flott turnering med mye vakkert spill, mye kreativ 'teknikk', et altfor lavt tak og veldig mye engasjement. Tidvis faktisk såpass mye engasjement av stakkars Kittelsen opplevde alle læreres mareritt : knekt brille !

Etter mange jevne kamper innledningsvis, samt noen neglbitere av noen semifinaler var det til slutt duket for oppgjør mellom forhåndsfavorittene 3stb3 og 2ssc/2tpa2.  Dommerpanelet, med Milsom og Nyhagen (Erik..ikke ho andre..) i spiss sikret en trygg og rettferdig avvikling til et regelsett alle andre enn Affe var super-duper fornøyde med.  3stb3 stakk til slutt av med seieren i finalen og kan dermed velte seg i ære og berømmelse utover i uken, samt antageligvis mye bedre karakter i gym med mindre de har hatt uflaks og fått Anja eller Terje i faget.

Det ble også konkurrert i nisjeidretten Fotdall.  Hele seks lag hadde ikke fått med seg at det nå er volleyball som er inn og stilte til start på Moseidmoen.  Her var det Gilje og Kleveland som med stødig fløyteføring hold orden i sysakene (som jeg har inntrykk av at det heter i fotdall).  Gilje, som fra nå av kommer til å bli fotdalldommer hvert år, imponerte med draktskifte underveis i turneringen.  Kleveland ble dermed sur, og dømte derfor partisk resten av turneringen.  På tross av dette klarte 2stb å dra hjem seieren da de slo 2tpa1 4-dos i finalen.

I det store og det hele er det bare å gratulere gymseksjonen med vel gjennomført idrettsdag nok en gang og takk til både lærere og elever for tidenes idrettsdag i år.

av Tom Knudsen, publisert 6. september 2017 | Skriv ut siden