- Trivsel, kunnskap og mangfold

Sjakkcup ble arangert på biblioteket i år også, og denne uka var det klart for finaler. I hovedfinalen møtte Farhat(3STB) og Tobias (2STA) hverandre, og samtidig spilte Oskar (3STA) bronsefinale mot Zainullah (1SSA).

Kl 12.00 var deltakerene spente og klare for å gjør sitt beste. Etter 12 minutter har Tobias (svart spiller) overtaket. Og allerede etter 18 minutter kan Tobias se seg fornøyd med seier. Han var fornøyd med eget spill, og va...r opptatt av å skryte av spillet til Farhat. Vi kunne ikke unngå å spørre om han var med på fjorårets sjakkcup, og det var han. –Jeg spilte mot en som tidligere hadde vunnet 2 år. Han gliser mens han videre forteller at det var et jevnt spill som til slutt endte med en delt førsteplass.

Kampen om bronseplassen var spennende, og ble enda mer spennende da vi fikk vite at Zainullah just hadde lært seg å spille sjakk. Zainullah spilte overaskende bra og har virkelig forstått seg på spillet. Etter 49 minutter utbrøt Oskar sjakkmatt og vi kan gratulere han med bronse. Vi spurte om Oskar hadde noe han ville si angående seieren, men han hadde lite fokus på seg selv. Han ønsket å fortelle at Zainullah spilte bra! Vi ser et godt miljø blant deltakerne.

Gjennom finalen tenkes det og vurderes, Anne passer på at deltakerne har nok av vann og er veldig engasjert. Vi blir imponert av Annes ønske om å arrangere dette for elevene på skolen! Vi må igjen gratulere Tobias med seier!

Tekst og bilder: Julie Lykseth og Martine Rødland

av Tekst og foto: Julie Lykseth og Martine Rødland, publisert 5. desember 2018 | Skriv ut siden