Elevene i 1AT01 gjør nå de siste forberedelsene før det årlige julemarkedet, som i år går av stabelen tirsdag 2. desember. Det kan virke som de har arbeidet ekstra godt i år, for her er det masse flott julepynt og presanger som burde passe for noen hver.

Elevene har arbeidet med produksjon av disse tingene fire timer i uken helt siden august, og det er tydelig at dette er timer de ser fram til. De har blant annet laget koselige oppslagstavler man kan skrive på med kritt, samtidig som en maling har sørget for at de er magnetiske. Ellers har de masse julepynt, lysholdere i tre, nisser og diverse pyntegjenstander - for å nevne noe.

Julegrøt MG 2336

Elevene kan foruten kaker og kaffe også love at det blir salg av julegrøt til de som kommer innom. Arrangementet varer fra 11.00 - 14.00, og klassen oppfordrer alle lærere til å stikke nedeom julemarkedet i nybygget.

Elevene håper på å selge for minst 6.000 kroner, og da er muligheten stor for at det blir et fint overskudd som de kan bruke på noe hyggelig. Da er det bare å sende oppfordringen videre til alle skolens lærere om å ta på seg spanderbuksene og stikke innom julemarkedet 2. desember.

av Hårtveit, Gustav, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden