- Trivsel, kunnskap og mangfold

Det er veldig gøy at arrangementet er i gang og i år har vi valgt et tema litt utenom det vanlige. Årets tema er hippie. I løpet av denne kvelden skal elever fra alle MK-klasser vise frem sine produkter som de har laget i løpet av året og de beste bildene vil bli belønnet med kule premier. Alle skolens elever kan også delta i denne konkurransen siden vi har laget en ‘’åpen klasse’’ der de også kan levere inn produkter. Det vil bli punsj til inngangsdrikke og masse kult dekor i Kulturhuset.Plakater Test 2

-   Jeg synes det ser veldig bra ut, alle gruppene jobber effektivt og jeg er sikker på at dette vil bli veldig gøy. Jeg gleder meg masse og jeg håper vi ser mange på Kulturhuset torsdag 11. juni, forklarer Amalie Jahnsen, som er en av festivalsjefene for arrangementet.

Det er en utrolig stor jobb og mye som skal gjøres før et slikt arrangement. Mye må planlegges, filmgruppen må lage og redigere filmer, sponsorgjengen må skaffe sponsorer, nettsidene må bli ferdig og vi må planlegge dekor. Plakater må også henges opp og invitasjoner må deles ut. Heldigvis jobber gruppene kjempegodt!

-   Jeg synes det virker som et spennende arrangement med mye liv og moro. Det blir også en gøy måte å avslutte dette skoleåret på, forteller Live Brøvig som er pressekontakt.

Sinnssykt Bra er på Kulturhuset i Vennesla torsdag 11. juni klokken 19.00. Vi håper på å se mange folk i salen, alle er velkommen! Møt opp for en konge kveld!

 

 

Dere finner oss på:

 http://www.sbra.no/

https://instagram.com/sinnssyktbra

https://twitter.com/sinnssyktbra

 

Tekst og bilder av Erica Støylen.

av Tekst og foto: Erica Støylen, publisert 5. juni 2015 | Skriv ut siden