Begge jentene har vært utplassert i bedrift som en del av PTF-faget ved service og samferdsel.

Elevene i 1ssa har vært utplassert hver torsdag i ulike bedrifter fra slutten av oktober i forbindelse med faget PTF. I tillegg til å gjøre ulike oppgaver fra lærerne tilknyttet bedriften, har elevene skrevet en større rapport, holdt presentasjon og fått vurdering fra arbeidsgiver. Anhelina jobbet på Spar Bruvegen. Hun er litt usikker på om det blir fagbrev innen salgsfaget eller kontor/administrasjonsfaget på sikt.

Karoline ble kåret til beste elev i faget PTF på Vg2 salg, service og sikkerhet. På avslutningsfesten 22.6. for avgangselevene ved skolen, fikk hun gavekort på Kjøp i Vennesla av rektor Thorkild Haus.

Dette skoleåret har Karoline jobbet hos Body Shop på Sørlandssenteret og ved Kvadraturen skolesenter i forbindelseSesam3 med faget PTF. Hun fikk altså prøvd seg i både salgsfaget og kontor/administrasjonsfaget. Karoline valgte å satse på læreplass i kontor/ administrasjonsfaget og fikk det raskt. De to neste årene blir hun å finne på kontoret til Kvadraturen skolesenter i Kristiansand.

Skolen gratulerer begge jentene med den flotte innsatsen.

av Foto: Elisabeth Skogseid, tekst: E. Skogseid/G. Hårtveit, publisert 28. juni 2016 | Skriv ut siden