Torsdag 11. des. vil ungdomsbedriftene fra service og samferdsel vise hva de har å by på av varer og tjenester. Vi oppfordrer alle til å ta en kikk, og kanskje kan man fikse noen julegaver i løpet av dagen også.

Når ulykken er ute - "Who you gonna call?"

Guttene i Vennesla førstehjelp UB kan by på en flott førstehjelpsveske til hjemmet, som tar de fleste skadetyper som typisk dukker opp innenfor husets fire vegger. Kanskje noe å tenke på for de som feks har barn som nettopp har flyttet på hybel. I tillegg kan guttene tilby større kofferter fullstappet av førstehjeøpsutstyr for små og kanskje også mellomstore bedrifter.

Skulle du mangel en førstehjelpskoffert i bilen, ikke nøl med å ta kontakt. Det er noe ventetid på disse, men gjengen tar mer enn Forever Livinggerne imot bestillinger allerede nå.

Rosa sløyfe

Jentene i Forver Living UB har satt sammen en delikat pakke med ulike Aloe Vera-produkter, Kjøper du en av de flotte pakningene deres, støtter du samtidig Rosa sløyfe-aksjonen. Pakken består av fuktighetskrem, såpe, tannkrem og Aloe Lips - alle produsert med Aloe Vera som viktigste ingrediens. Det er også mulig å få kjøpt varene enkeltvis. Foruten å være helsebringende, opplyser jentene at produktene varer mange ganger lengre enn tilsvarende produkter fordi du feks ikke trenger å ha så mye såpe på hendene av gangen.

Tøffe hettegensere

Slitesterke hettegensere som holder kulden ute til halv pris! Jentene i Vænnesladræss UB er ikke snaue. Løp og kjøp deres tøffe hettegensere fra Nordica. De fås i to farger og i flere ulike størresler. Passer bra for alle som trener ute vinterstid, eller bare ønsker å ha en varm og tøff hettegenser å sprade rundt i.

Kaker og karameller

I 1ssa er det også en ungdomsbedrift som satser på å ha egen stand på torsdag. De selger foreløpig ulike typer småkaker og karameller, i passe store bokser. Veldig greit for alle som ikke nødvendigvis må bake alle syv sortene selv.

Og ellers..

I tillegg har 2ssa en bedrift som driver med markedsundersøkelser. De har ikke noe å selge direkte til forbrukerne, så vi får se om de dukke ropp med egen stand for å vise hva de driver med.

Vil oppforde alle ansatte til å ta en titt på standen, og gjerne kjøpe et produkt eller to. Elevene har jobbet godt med bedriftene sine, og synes det er veldig hyggelig om folk handler noen julegaver hos dem.

av Hårtveit, Gustav, publisert 8. desember 2014 | Skriv ut siden