Torsdag 30. oktober får vi besøk av revisor Thomas Thorsen som til vanlig jobber som revisor. Han vil snakke om temaer rundt yrket sitt, og svarer på spørsmål fra salen.

Thomas er for tiden PPU-student i praksis ved skolen, hvor han blant annet underviser i faget økonomistyring.I tillegg er han også i 1ssa, hvor han nå lærer elevene det grunnleggende innen regnskapsfaget.

Thomas er tidligere elev ved skolen her, og vil fortelle nærmere om hvordan en revisor jobber, om sin utdannelse innen økonomiske fag, og han vil også kunne gi tips i forhold til hvilke fag som det kan være nyttig å ha dersom man ønsker å studere økonomi og revisjon.

Elever som har fagene "økonomistyring" eller "økonomi og ledelse" har møteplikt. Andre lærere eller elever som kunne være interessert i dette er hjertelig velkomne.

Møtested er aud21, kl. 12.10 - torsdag 30. okt. (OBS: tidspunkt utsatt - opprinnelig 23.10)

Tekst/foto: Elisabet Skogseid/ Gustav Hårtveit

av Elisabet Skogseid, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden