Tirsdag opplevde 3mkb et klasserom langt under udir.'s minstekrav det fysiske læringsmiljøet..

I 'bilde' faget arbeider elevene for tiden med forskjellige sjangere innenfor fotografi og tirsdag var turen kommet til bryllupsfotografiet.

Flinke elever møtte opp med altfor lite tøy på Kristiansands kanskje mest brukte location for bryllupsfotografering - Gimle gård.  I tillegg hadde vi for anledningen lurt Kristin til å tro at dette var en kjempeidè.  Kristin giftet seg som kjent i desember og var snill og veeeeldig sporty som stilte opp i brudekjolen sin for oss.

Det ble gjennomgått fotografering med naturlig lys, små håndholdte speedlights og bruk av større blits aggregat.  Det ble også naturlig nok snakket endel om viktigheten av effektivitet i arbeidet slik at ikke modellen skulle fryse i hjel.

Takk til positive elever og veldig veldig takk til Kristin.  Avslutter med dype ord fra hobbyfilosofen Tom Knudsen : 'Lungebetennelsen gir seg - bildene har du for alltid'.. :-)

Tekst/foto : Tom Knudsen

av Tekst og foto: Tom Knudsen, publisert 7. mars 2016 | Skriv ut siden