Hippie var årets tema for Sinnssykt Bra. Arrangementet ble arrangert for syvende gang. Det ble en uforglemmelig aften i Vennesla Kulturhus.

Foajeen ble inntatt av hippiene. Her kunne man sosialisere, se på fotoutstilling og nyte en frisk punsj. Arrangementet fortsatte videre inne i salen med dansing til rytmer av Bob Marley & The Wailers’ «Iron Lion Zion». Dette la grunnlaget for en feststemt aften.

Kveldens konferansierer Katrine Hægeland, Mathias Hagen og Henrik Fjellstad ledet showet med herlige historier og imitasjoner av lærere.

Rundt 250 mennesker i salen lot seg også trollbinde av flere musikalske innslag. Søstrene Caroline Dubland Austrud og Malene Dubland Andersen sang duett og Joakim Elgsæther spilte keyboard.Vår egen Cecilie Kristiansen, som nylig ble tildeltSbra 2015 Medievennesla 20 Drømmestipendet, bidro med en klassisk John Lennon låt.

Kreative arrangører

Elevene i 1mk var drivkraften bak arrangementet. De har brukt den siste tiden til heftig planlegging. Noen av oppgavene har vært å lage nettside, kjøreplan, filme snutter, dekorere, lage flyers og diplomer, klargjøre fotoutstilling, være pressekontakter og lage nominasjonsvideoer med mer.

-          Jeg ønsker å trekke frem en herlig stå-på-vilje, kreativitet og godt humør hos elevene i 1.klasse på MK. Det er også veldig jilt at vi nå ser tidligere elever, både som jurymedlem, lærere og lydmenn, sier en strålende fornøyd Anja K. Hansen.

Prisutdeling

Hovedfokuset for kvelden var å vise frem elevarbeider fra årets skoleår. De beste produktene ble premiert. I kategorien «Åpen klasse» kunne alle skolens elever delta.

Her følger en liste over ulike kategorier og prisvinnere:

-          Behance: Ida Tørstad

-          Grafisk: Amalie Sundstøl Jahnsen

-          Video: Sebastian Ulleberg, Joakim Anseth, Cecilie Kristiansen og Magnus Flatestøl

-          Journalistikk: Greta RibeSinnsykt Bra Vennesla Tidende

-          Interaktiv: Marie Tjemsland og Ida Tørstad

-          Lyd: Markus Gjengaar

-          Foto (gull): Marie Tjemsland, Michelle Hodnemyr og Kirsti Gravdahl

-          Årets fotograf: Marie Tjemsland

-          Åpen klasse: Aimeé Holtan

Kveldens antrekk ble vunnet av Lars Martin Leesland Justnes. Det var gledelig å se så mange elever, foreldre og kolleger på Sinnssykt Bra 2015. Takk for i år. Ha en hippiefylt sommer!

Her kan du lese mer om arrangementet: www.sbra.no

Tekst: Thomas Nupen

Foto: Tom Knudsen

av Tekst: Thomas Nupen Foto: Tom Knudsen, publisert 12. juni 2015 | Skriv ut siden