Tradisjonen tro, lagde skolen også i år en markering rundt utgivelsen av det årlige historieheftet. Dette er skrevet av syv av elevene som gikk ut fra studiespesialisering nå i sommer, og samtlige møtte opp for en hyggelig markering av utgivelsen.

De syv unge forfatterne av heftet hadde et hyggelig gjensyn med tidligere lærere innen historie og andre fag. Det ble som hør og bør brus og kake på alle fremmøtte, i tillegg til hyggelige ord fra lærere. Allltid gøy å følge litt med på hvordan det går videre med våre tidligere elever.

Som i fjor går alle inntektene fra historieheftet direkte til Vennesla Frivilligsentral. Vi håper derfor alle historieinteresserte kjøper et eksemplar av heftet. Da får man gode historier, samtidig som man støtter det viktig arbeid som frivilligsentralen driver.

Heftet får man kjøpt på følgende plasser:

• Ekspedisjonen - Vennesla vgs.
  • Frivilligsentralen
  • Rema Mosby
  • Rema Vikeland

IMG 0945