Etter to dager med skolefrokost er det tydelig at dette er et populært innslag i elevenes skolehverdag.

Med to puljer av ca. 200 elever har kantinepersonellet hatt nok å henge fingrene i de siste dagene. Brødmat og melk, med tradisjonelt norsk pålegg som skinke, oster og syltetøy har gått unna til de nærmere 400 elevene som har deltatt i frokosten hver dag.

Selv om en del av elevene har spist frokost før de gikk til skolen, virker det som de fleste tar turen til kantina for å ha en hyggelig og sosial stund sammen med klassekameratene sine.

Miljøvennlig

Som forholdsvis fersk miljøfyrtårn er skolen opptatt av å drive mest mulig miljøvennlig. Derfor er engangstallerkener byttet ut med porselen. I tillegg er engangsglassene av den nedbrytbare sorten.

Menyen har elevene bestemt selv, og forhåpentligvis vil skolefrokosten føre til mer opplagte elever og dermed enda bedre læring, i tillegg til trivselsfaktoren.

Kantine 1

Foto: Monica Jerstad Pedersen