20532,20041

Damene i kantina hadde på forhånd skaffet flotte premier, som julekalendere med sjokolade, pastillesker og lignende, alt pakket inn etter alle kunstens regler. Det var hele tiden en hyggelig stemning i kantina, og enkelte elever løp nærmest i skytteltrafikk med stadig nye mandler som dukket opp i grøten. I noen tilfeller var det vel mer snakk om mandelgrøt med innslag av ris, enn risgrøt..

Det gikk også store mengder grøt, samt litt mandariner. Kakemennene til 10,- kroner var det få som orket, så de går til samme pris i morgen. Det gikk langt mer grøt enn beregnet, men heldigvis hadde kantinedamene en del i reserve, slik at alle fikk.

Takk til alle i kantina som hadde stått på for å lage litt førjulshygge for elever og noen lærere. Det blir satt like stor pris på hvert år.

av Hårtveit, Gustav, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden