Vennesla Cheer, Turn og Fitness (VCTF) arrangerte sitt årlige juleshow i Venneslahallen søndag 7. desember. Årets tema var «Vi gleder oss veldig til jul».

MK-elever i 1. klasse stod for storskjermproduksjonen under arrangementet. De hadde satt sammen ulike videoer i en animert julekalender som ble vist på lerret. Elevene filmet også under hele showet.

Hallen var fullsatt av folk i alle aldre. På scenen var det innslag med alt fra barneturn, nybegynnere, aspiranter, junior, senior med mer.

I tillegg til luftige svev fikk publikum virkelig kjenne på julefølelsen med tenning av adventslys, opphenging av julestjerne, dansing rundt juletreet og besøk av julenissen.

God gjennomføring

MK-elevene var godt fornøyde med gjennomføringen av arrangementet, både på og utenfor scenen.

- Vi lærte mye om programvarer som After Effects og Premiere. Det var viktig å ikke stresse, bare ta ting med ro, så ordnet det seg. Avviklingen av arrangementet gikk veldig fint, sier AmalieJahnsen.

- Jeg synes det var spennende. Det var gøy å få prøve seg på noe som er litt annerledes enn det man gjør i klasserommet. Det å ha kontroll på bildeproduksjonen var en god erfaring å ha med seg videre, sier Hans Kristian Frigstad.De øvrige MK-elevene som deltok var Carina Sund, Alzira Grande Johansen, Finn-Arild Orf og Jonas Myklevold.

Tekst: Thomas Nupen

Foto: Media Vennesla