Fredag 18.12 var det igjen duket for skolens tradisjonelle juleavslutning, og tradisjonen tro var gymsalen også i år stappfull av forventningsfulle elever og lærere. ...

Det skulle vise seg at verken elever eller lærere skulle bli skufet. Et av årets absolutte høydepunkt er nemlig 'Quizmastime med Jone Nyborg', årets viktigste gameshow hvor verten i år loset 250 deltakere gjennom spørsmål innen livets viktigste pensum : fotball og politikk. Her kunne Dagny R. Andersen til slutt slippe jubelen løs foran en perpleks Thomas Nupen som i siste innspurt landet på en forsmedelig andreplass. En fornøyd Andersen uttalte 'Score' i en kort kommentar mens hun kunne hente en fyldig goodie-bag fra Nyborgs restelager av NDLA effekter. Ryktene vil ha det til at Nupen i etterkant har levert inn en klage til quizmaster Nyborg, hvor han mener Andersen fikk hjelp av Strømme på enkelte fotballspørsmål. Vennesla vgs, vil følge opp saken.

Av andre høydepunkter kan det nevnes at Anne også i år ble årets bibliotekar, rektor ble årets rektor, Magne ble årets stud.spes. lærer, Egil Steinsland ble årets medielærer mens fru Steinsland stakk av med titlenes Levis - nemlig 'årets lærer'. 'Jaja - da blir det iallefall fred i heimen', uttalte en anonym medielærer i etterkant av arrangementet.

God Jul og Godt Nyttår til alle lærere og elever !

Bilde 1

av Tekst og foto: Tom Knudsen, publisert 23. desember 2015 | Skriv ut siden