- Trivsel, kunnskap og mangfold

Alle med oppmuntring om at jenter må stå på og våge å studere ingeniør- og teknologiske fag. Det var også samkjøring med NTNU . Studentene Hilde og Linda fortalte om sine opplevelser ved å ta et semester i utlandet. Det var hardt arbeid, men også mye tid til moro, og det er fint å ha på CVen.

Ellers hadde Hanna Aase et inspirerende foredrag om det å være gründer. Hun reiser rundt i verden for å promotere sin oppfinnelse Wonderloop som er spådd til å være fremtidens bruk av sosiale medier.  Hun gikk fra en trygg jobb med god inntjening til noe meget usikkert, men utrolig spennende. Vi håper hun lykkes.

Etter lunsj fikk vi oppleve et kulturinnslag med Geirmund Hansen fra the Voice på studentstedet Bluebox. Helt avslutningsvis var det et foredrag med Rajeev Lehar. Han fortalte om hvordan han måtte justere sine drømmer underveis i livet og sette seg andre mål. Han strøk i matte på videregående, men etter noen år valgte han å skaffe seg studiekompetanse ,og deretter begynte han å studere på UIA i Grimstad og endte opp med A i matte. 

Vi dro tilbake til Vennesla videregående med mange nye inntrykk.

Tekst: Jorunn Kristiansen

Foto: Silje Stakland Tveiten

av Jorunn Kristiansen/ Silje Tveiten, publisert 5. mars 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Studiespesialisering

  • DSCN2292
    av Tekst og foto: Hans Gunnar Omdal, 28.02.19

    Påskeføre i februar

    Les mer