Mediaelever har denne uken besøkt verdens største fotomesse, for å la seg inspirere av de beste utstyrsleverandørene og utøverne i bransjen. Photokina har vært arrangert i Köln annenhvert år siden
1966. Også i år var de store leverandørene på plass for å presentere det ypperste på utstyrsfronten.

Messen er også spekket med foredrag og utstillinger fra fotografer, alt fra journalister og dokumentarister, til studiofotografer og kunstnere. Deltakerne fra skolen lærte mer om fotografering
med filter, lyssetting i studio, og kreativ landskapsfoto. Filmguru Philip Bloom inspirerte også med sitt foredrag.

Köln er i seg selv et fantastisk reisemål for fotografer, med Kölnerdomen og Hohenzollernbrücke som ikoner verdt å feste til den digitale filmen. Mest av alt har turen vært en fin sosial erfaring. Elever som skal hjelpe hverandre gjennom et utfordrende skoleår har fått en verdifull team building.

av Tekst: Egil Steinsland, Foto: Media Vennesla, publisert 23. september 2016 | Skriv ut siden