- Trivsel, kunnskap og mangfold

Det blir som i fjor premie til de tre beste spillerne. Kanskje blir det gavekort i kantina? Basert på fjorårets oppslutning, oppfordrer vi spesielt flere jenter til å melde seg på turneringen innen 21 oktober. Så må spillerne følge med på når de skal spille kampene sine. Det spilles mesterskapskanter på biblioteket torsdager i midttimenutover høsten, helt til mesteren er kåret. Forhåpentligvis har vi en vinner i god tid før julen ringes inn.

For å komme i form til turneringen kan det være smart å laste ned en sjakk-app. Mange av disse er gratis, og gir deg som spiller informasjon om hvordan du ligger an i forhold til motspilleren hele tiden. Spesielt kan det være lurt å lære seg hvordan man plasserer brikkene i oppstarten, slik at de ikke blir så lett å angripe for motstanderen. Fjorårets vinner, Glenn Storkås, var en mester i dette. Dermed var det bare å vente på at motspilleren gjorde feil, og så sakte men sikkert male motstanden i stykker.

Vi håper på stor deltakelse, så nøl ikke med å melde deg på hos Anne, og lån gjerne et sjakkspill i fritimer, så formen er på topp når moroa starter.

 MG 1218

av Hårtveit, Gustav, publisert 15. oktober 2014 | Skriv ut siden