I forbindelse med utgivelsen av årets historiehefte fra Vennesla vgs, vanket det kortreist bløtkake og brus på de seks tidligere elevene våre.

De seks forfatterne av årets historiehefte ble i dag gjort litt ekstra stas på i forbindelse med selve utgivelsen. Samtlige av dem hadde just kommet hjem fra utenbys studier og førsteangstjenester, og stilte sporty opp på denne markeringen som fant sted på skolen. Foruten elevene stilte også et av intervjuobjektene opp på markeringen, hvor også Vennesla Tidende var representert.

Heftet, eller boka som det vel strengt tatt er, har fått navnet "I tysk fangen...skap og andre historier", og er i salg på hos bokhandlere i Vennesla og i Kristiansand. I tillegg fås den kjøpt på Rema Mosby, Bunpris Strai og Spar på Skarpengland.

Vennesla vgs vil takke elevene så mye for at de stilte opp på markeringen i en hektisk førjulstid, og vil oppfordre alle som ønsker seg litt spennende lesestoff i juleferien til å kjøpe et eksemplar av historieheftet.

av Hårtveit, Gustav, publisert 23. desember 2015 | Skriv ut siden