Denne uken var elevene på breddeidrett 1 og -2 på tur i fjellheimen. Med et vær som virkelig bøy opp til dans, lå alt til rette for noen virkelig minneverdige dager.

Strålende tur i fjellheimen
Elevene i Breddeidrett 1 var tirsdag og onsdag på fjelltur til Lakkenstova. Sammen med sine lærere, Affe og Hans Gunnar Omdal, fikk de en trivelig tur i tidenes septembervær. Med en av verdens beste orienteringsløpere med på turen, ble det selvsagt noen økter med orientering. Ellers koste klassen seg veldig, nøt finværet og fellesskapet.

Helt topp med bading og topptur
Breddeidrett 2 hadde en flott tur til Hovden fra mandag til onsdag denne uken (uke 37). Vi gikk fra Bjåen og inn til Tjørnbrotbu og overnattet der. Været var fantastisk og stemningen god. Det ble både bading da vi kom fram, og topptur til Gråsteinsnosi (1468 moh) på kvelden.

av Tekst: Terje Nesland/G Hårtveit. Foto: Studie Vennesla, publisert 16. september 2016 | Skriv ut siden