1mk trosset været og dro denne uken på klassetur til Østre Randøya. Fotografi og sosialt samvær var fokuset for turen.

Elevene møtte opp entusiastiske ved Tømmerstø Brygge. Videre gikk ferden i båt gjennom Skippergada og ut til Østre Randøya. Det ble så innlosjering i en av hyttene på øya.

Fotografi var sentralt i den faglige delen av opplegget. Det ble økter med både natur- og portrettbilder. Teknikk og komposisjon ble terpet på for å få gode blinkskudd.

Elevene tok også stort ansvar når det kom til den sosiale biten. Felles middag med taco og pizza var obligatorisk. Andre aktiviteter Klar Til Baatturbestod av blant annet bading, allsang, kortspill, omvisning i fjellanlegget og bli-kjent-aktiviteter ut i de sene nattetimer.

-  Det har vært et stort faglig og sosialt utbytte på klasseturen. Omgivelsene på Randøya legger godt til rette for kreativ utfoldelse, sier kontaktlærer Dagny Regine Rosenberg engasjert.

1mk ønsker å rette en stor takk til Geirulv Stoveland og hans kollegaer for tilretteleggingen av turen.

Les mer om Østre Randøya her.

Tekst og foto: Thomas Nupen

av Tekst og foto: Thomas Nupen, publisert 17. september 2015 | Skriv ut siden