- Trivsel, kunnskap og mangfold

Skolen vår hadde storfint besøk helt i fra Valencia i uke 16. To representanter fra vår vennskapsskole Florida, fikk en grundig gjennomgang av hvordan Vennesla vgs. blir drevet.

Enrice og Vincent fikk en gjennomgang av hvordan de ulike avdelingene på skolen drives. Finn Arne Reierson og Sissel Berglien gav dem en grundig innføring i hvordan arbeidet med elever med behov for tilrettelagt opplæring drives. De fikk innblikk i noen av våre prosjekter, som FYR og lektor 2. De fikk også et innblikk i hva NDLA driver med, ved Jone Nyborg.

Ingen siesta

Sissel hadde på forhånd laget et rikholdig program, og her var det dårlig med tid til siesta for våre spanske gjester. Det var stort sett fyldig program også etter arbeidstid. Tirsdag var det kompefest, og Enrice og Vincent ikke bare spiste komper, men bidrog også med selve matlagingen. Med smør og sukker smakte det bra.

Det ble også tid til en tur i Søgne-skjærgården, i tillegg til guidet byvandring og en tur i Baneheia. Grytidlig lørdag morgen var det tid for hjemmreise, og det var tydelig at de begge hadde fått med seg mye verdifull kunnskap de kan bruke i sit daglige virke i egen skolehverdag.

Vel hjemme sendte de en fyldig e-post til Sissel, som var husvert og koordinerte besøket.  Her skriver de blant annet:

"I really like that you transfer our thanks to your school and to all the teachers and workers
that have been with us.
They were so kind !!"

Vi kan vel trygt si at gleden over besøket er høyst gjensidig, og at vi som skole også hadde stort utbytte av dette besøket fra de sympatiske spanjolene.

IMG 9029 1

 

av Hårtveit, Gustav, publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden