Error loading MacroEngine script (file: /heltblank/content/standard.cshtml)

Gutter kan rydde!

Nå mer det endelig bevist at gutter i 16-17 års alderen faktisk kan rydde opp etter seg. Renholderne bemerket at det var uvanlig rent og ryddig i alle verkstedene på TIP, og så spørs det om dette kommer til å resultere i like ryddige rom på hjemmefronten. Når det gjelder jentene på APO, har de holdt en svært høy standard i hele høst, og det virket som om de kommer til å fortsette med det.

Årets ryddigste klasse

I tillegg til å kåre månedlige vinnere, vil renholderne også gi poeng til de mest ryddige hver måned etter følgende skala:

3 poeng til månedens ryddigste klasserom

2 poeng til nr 2

1 poeng til alle som holder "god standard".

På slutten av året vil vi kåre en vinner av "Årets ryddigste klasse" som vil få en flott premie sammen med kontaktlærer og evnt annen lærer(e) som har bidratt til at klassn har holdt klasserommet rent.

MG 2293 1

av Hårtveit, Gustav, publisert 8. oktober 2014 | Skriv ut siden